Concurs naţional de literatură umoristică, ediţia a V-a

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează în data de 19 noiembrie 2021, ora 18:00, festivitatea de premiere a Concursului naţional de literatură umoristică, ediţia a V-a desfăşurat în intervalul 13 septembrie – 30 noiembrie 2021.
Concursul naţional de literatură umoristică, desfăşurat pe două secţiuni „Proză scurtă umoristică” şi „Cea mai bună carte de umor 2020-2021”, se încheie cu festivitatea de premiere în data de 19 noiembrie începând cu ora 18:00, în Sala ProArte a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila.
Juriul de specialitate format din Mihai Frunză – preşedinte, Georgiana Troia – membru şi Viorel Mortu – membru, vor anunţa câştigătorii ediţiei a V-a.
În încheiere, Ada Milea şi Bobo Burlăceanu vor susţine un moment artistic de muzică şi poezie. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.

Echipa CJCPCT Brăila