Patru profesori, de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, se află în Topul celor mai importanți oameni de știință din lume

Patru profesori, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, se găsesc, potrivit informațiilor făcute publice de reprezentanții acestei instituții de învățământ, în Top World Ranking 2%, topul celor mai importanți oameni de știință din lume.
Potrivit sursei citate, acest top este realizat de Universitatea Stanford, împreună cu Editura Elsevier and SciTech Strategies.
Cele patru cadre didactice universitare sunt: Academician Eugen Victor Cristian Rusu, Directorul Școlilor Doctorale din Universitate, Prof. univ. dr. habil. Liliana Celia Rusu, de la Facultatea de Inginerie (Departamentul de inginerie mecanică), prof. univ. dr. Lidia Benea, de la Facultatea de Inginerie, domeniul Ingineria materialelor și prof. univ. dr. chim. habil Constantin Apetrei, de la Departamentul de chimie, fizică și mediu, Facultatea de Științe și Mediu.
Mai multe informații despre această performanță puteți citi AICI.
În ceea ce privește topul celor mai bune zece universități din lume, realizat de QS World University Rankings 2021, puteți afla care sunt acestea AICI.