Florin-Sergiu Dobrescu a fost investit în funcția de prefect al Județului Brăila

Florin-Sergiu Dobrescu a fost învestit în funcţia de prefect al județului Brăila. Decizia a fost adoptată printr-o hotărâre de Guvern în şedinţa de joi, 28 octombrie a.c. .
Noul prefect a depus astăzi jurământul la Instituția Prefectului – Județul Brăila, în sistem videoconferință, în prezența celor doi subprefecți Nicolae Nițescu și Adin Boboc, reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Valentin Condruz, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila, Cristian Ion și Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, Albăceanu Nicolae Iulian, a deputatului PNL Alexandru Popa, a consilierului județean PNL Alexandru Bucălău și, de la nivel central, a secretarului de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, Ciprian Florescu.

”Eu, Dobrescu Florin-Sergiu numit în funcția de prefect al județului Brăila, prin Hotărârea Guvernului nr. 1165 din 2021, depun următorul jurământ în conformitate cu dispozițiile articolului nr. 251 alin. 3, din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57 din 2019 privind Codul Administrativ cu modificările și completările ulterioare, jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Brăila. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

Florin-Sergiu Dobrescu, prefectul județului Brăila

În cadrul acestei videoconferințe și-au mai depus jurământul și noul prefect al județului Bacău și noul subprefect al județului Argeș.
În încheiere, noii reprezentanți ai celor trei prefecturi au fost felicitați de către secretarul de stat, care le-a urat succes și putere de muncă.