Se fac (re)înscrieri la Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu”

Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, instituţie publică de cultură cu profil de învăţământ artistic, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Brăila şi având o tradiţie de peste 70 de ani, invită doritorii de diferite vârste să se (re)înscrie în anul şcolar 2021-2022 la una sau mai multe discipline precum: ansamblu coral, dans popular, chitară, pictură, grafică de șevalet, artă decorativă, iconografie, actorie copii și adolescenți, fotografie.
„Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila reprezintă o alternativă la învăţământul formal, cursurile fiind organizate în completarea acestuia, după aceeaşi structură a anului şcolar. Pot deveni cursanţi persoane de vârstă şcolară, cât şi adolescenţi şi adulţi, indiferent de pregătirea profesională, durata cursurilor fiind de 2 sau 3 ani, în funcţie de disciplină. În completarea duratei iniţiale a cursurilor se pot urma şi ani de specializare. La absolvire se eliberează diplomă.”, ne-a informat managerul Gigi-Cristian Morozan.
Totodată, domnia sa a mai precizat că (re)înscrierile se pot face până pe 8 octombrie 2021, la sediul instituţiei, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0239/612104, pe e-mail vespasianlungu@yahoo.com sau pe www.vespasianlungu.ro.
Locurile sunt limitate!
„Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila – Cea mai potrivită alegere pentru timpul tău liber!”, a mai spus Gigi-Cristian Morozan.