38,6 milioane euro, din bugetul local, bani investiți în ultimii 4 ani în educația brăileană

Primarul Viorel Marian Dragomir, în prima zi de școală, se mândrește într-un mesaj din mediul virtual, cu grădinița „Armonia”, dar și cu alte investiții ce vor urma în domeniul educației.
„Am investit în educație!”, susține domnia sa amintind despre grădinița „Armonia” din Brăila.
DE AZI – O NOUĂ GRĂDINIȚĂ – „ARMONIA”!, Cartier Călărași IV, lângă Colegiul „Ana Aslan”. TOTUL NOU – Săli de clasă, dormitoare, bucătărie, sală de mese, cabinet medical, toalete moderne – și bucuria primei zi la „grădi” (uneori cu lacrimi în ochi și cuvintele magice „vreau la mama…”).”
Primarul Marian Dragomir îi felicită în continuare în mesajul său virtual pe cei datorită cărora s-a înregistrat această realizare bifată în mandatul său actual: „Felicitările vor fi adresate:
∘ echipei de consilieri care a votat propunerea mea de alocare a fondurilor;
∘ echipei de la Colegiul „Ana Aslan” și Grădinița „Armonia” care s-a implicat.”

Edilul Municipiului Brăila susține în același mesaj că investițiile în domeniul educației vor continua, de data aceasta fiind puși la bătaie, pe lângă bani din bugetul local și bani ce vor veni din fonduri europene: „În perioada 2016-2020 am alocat DOAR pentru investiții în educație 38,6 milioane euro din bugetul local.
CONTINUĂM CU NOI INVESTIȚII – 8,1 milioane euro fonduri europene atrase pentru invățământ (contracte de finanțare semnate):
∘ Creșă nouă Str. Gr. Alexandrescu/ Str. Chișinăului;
∘ Grădinița 18;
∘ Grădinița 36;
∘ Grădinița 47 „Furnicuța”;
∘ Grădinița „Pinochio”;
∘ Grădinița 48 „Luceafărul”;
∘ Grădinița 60;
∘ Internat Liceul cu Program Sportiv;
∘ Școala „M. Viteazul”;
∘ Școala „M Eminescu”;
∘ Liceul „C. D. Nenițescu” – corpurile C1, C2, C3.”