Bibliotecarii brăileni recomandă pentru lectura celor mici, “Young Children’s Encyclopedia”

carti, Enciclopedia celor miciBibliotecarii Eugenia Turcu, Florentina Petcu și Florentina Nistor, din cadrul Centrului Multicultural al Bibliotecii „Panait Istrati” din Municipiul Brăila, recomandă părinților să împrumute pentru cei mici o enciclopedie, ce răspunde curiozității naturale a copiilor față de tot ce este în jurul lor.
„Disponibilă pentru împrumut la Centrul Multicultural din cadrul Bibliotecii Județene „Panait Istrati”, Enciclopedia celor mici “Young Children’s Encyclopedia” răspunde curiozității naturale a copiilor față de tot ce este în jurul lor.
Colecția a fost apreciată atât pentru ilustrațiile ei, cât și pentru conținutul ei. Structurată în 16 volume, enciclopedia cuprinde informații scrise pe înțelesul copiilor, ce vor fi atrași de stilul clar și prietenos.
Prin intermediul serviciului “Rezervă online, Împrumută offline”, se vor prelua solicitările dumneavoastră. Împrumutul se poate solicita prin intermediul mesageriei online de tip „Întreabă bibliotecarul!” pe pagina web (www.bjbraila.ro) sau pe pagina de Facebook a instituţiei. În mesaj se va menționa numele, numărul permisului, numărul de telefon și adresa de e-mail.”, informează bibliotecarii Centrului Multicultural.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s