350 de tablete electronice vor fi donate de Arhiepiscopia Dunării de Jos unor elevi din județele Brăila şi Galați

Arhiepiscopia Dunarii de Jos, donatii

Arhiepiscopia Dunării de Jos, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, dăruieşte în aceste zile 350 de tablete electronice unor elevi din județele Braila şi Galati avandu-se în vedere încheiere cursurilor on-line şi a anului şcolar.
Potrivit preotului Rareș Bucur, din cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, aceste dispozitive electronice au fost achiziționate de Centrul eparhial, de parohii şi alţi donatori pentru a fi oferite elevilor, pe baza unor evidenţe transmise Centrului eparhial de inspectoratele şcolare din cele două judeţe ale eparhiei, în urma unor recomandări făcute de directorii de școli, profesorii de Religie şi preoţii de la parohiile de care tinerii aparţin.
„Respectivele tablete, în valoare de 175.000 lei, sunt oferite elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, care au rezultate bune la învățătură și provin din familii cu situații materiale precare.
Pentru a putea fi utilizate la cursurile şi examenele on-line, în zonele mai izolate, tabletele sunt oferite împreună cu cartele pentru acces la internet.”, mai susține sursa citată anterior.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s