Noi pași în proiectele „Drumul Expres Brăila – Tulcea” și „Varianta de Ocolire a Galațiului”

drum

Joi, 21.05.2020, CNAIR a semnat contractul de servicii “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Brăila – Tulcea”, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere într-un Comunicat de Presă din data de 21 mai 2020.
Aceeași sursă precizează că valoarea contractului este de 14.159.206,13 Lei, fără TVA. și a fost semnat cu operatorul economic INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL S.A. .
Durata de realizare a contractului este de 24 de luni.
Sursa de finanțare a implementării acestui contract: Fonduri Europene Nerambursabile.
Tot joi, 21 mai 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare și Execuție „Varianta de Ocolire Galați”. Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Variantei de Ocolire Galați, în lungime de 33,6 km.
Până la termenul limită de depunere au depus oferte patru ofertanți. Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile Documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice. Contractul are o perioadă de proiectare de 12 luni și o perioadă de execuție de 42 luni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s