Sâmbătă, se va redeschide târgul din Comuna Movila Miresii!

piata, legume

Dumitru Panțuru, primarul Comunei Movila Miresei din Județul Brăila, anunță redeschiderea târgului comunal.
Acest târg se va redeschide sâmbătă, 23 mai 2020, după cum informează primarul, în comunicatul său public, pentru produse agroindustriale, alimente ambalate, legume, fructe, îmbrăcăminte și încălțăminte. Domnia sa mai face câteva precizări privind căile de acces la târg: „Mașinile cu marfă au acces pe poarta mare iar persoanele vor avea acces pe poarta mică.”. De asemenea, este interzisă comercializarea băuturilor alcoolice.
Totodată, edilul comunei are grijă să le comunice celor care vor veni la târg faptul că micii, una dintre atracțiile târgurilor brăilene, nu vor mai putea fi consumați în cadrul târgului, ci vor fi distribuiți doar la pachet: „Micii se vor distribui doar la pachet pentru consum la domiciliu.”
În finalul comunicatului său, primarul Dumitru Panțuru face și câteva recomandări locuitorilor comunei Movila Miresei, care vor fi sâmbătă prezenți la deschiderea târgului: „Recomandăm respectarea distanțării sociale, purtarea măștilor pentru comercianți, cât și pentru cumpărători.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s