„La capitolul infrastructură stăm din ce în ce mai bine pe drumurile județene!”

infrastructura drumuri - Ianca

„La capitolul infrastructură stăm din ce în ce mai bine pe drumurile județene.”, este de părere președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac.
„Se lucrează în continuare și am reabilitat sectoare de drum care aveau maximă nevoie de covor asfaltic. Pot să spun că aproape toate drumurile județene sunt practicabile însă mai sunt câteva pe care le vom reabilita anul acesta. (…)
În perioada următoare vom face și marcajele rutiere prin Serviciul de Utilitate Publică al Județului Brăila. De mâine încep lucrările la Bordei Verde – Lișcoteanca. Vom continua și pe alte sectoare de drum!”, mai susține președintele CJ Brăila. Imagini edificatoare privind  lucrările efectuate pe drumurile județene puteți vedea AICI.
De asemenea, tot în aceste zile, lucrări de infrastructură sunt anunțate și în satul Berlești, Primăria Ianca precizând că: „Au început lucrările de asfaltare a străzilor, din satul Berlești, care sunt cuprinse în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelei de străzi în satele Berlești și Târlele Filiu, Oraș Ianca, Jud. Brăila” finanțat prin programul PNDL 2.”

Sursă foto: Primăria Ianca (Facebook)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s