Deputatul Antoneta Ioniță felicită brăilenii și, în special, cadrele medicale pentru atitudinea lor responsabilă din timpul stării de urgență!

Antoneta Ionita

Deputatul liberal Antoneta Ioniță, la finalizarea stării de urgență, îi felicită pe brăileni pentru modul responsabil, susține domnia sa, în care au înțeles să respecte măsurile de distanțare socială impuse.
„S-a încheiat starea de urgență decisă acum două luni și îi felicit pe brăileni pentru modul responsabil în care au înțeles să respecte măsurile de distanțare impuse.”, a declarat Antoneta Ionita in mediul virtual.
Totodata parlamentarul liberal amintește și de efortul cadrelor medicale brăilene datorită cărora efectele pandemiei în Județul Brăila au fost minime: „Datorită lor, a cadrelor medicale implicate, pandemia a trecut peste județul Brăila cu doar 19 cazuri confirmate, conform statisticilor Grupului de Comunicare Strategică. În spitalele brăilene, astăzi, nu mai există niciun pacient internat.
Deși considerate de unii prea dure, măsurile luate de guvern, de președintele Iohannis, s-au dovedit cele mai bune posibile. Au limitat extinderea pandemiei de coronavirus și au făcut ca sistemul sanitar să reziste în aceste luni.
Urmează Starea de alertă, declarată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și noi măsuri. Sper că brăilenii vor dovedi din nou solidaritate și respect pentru semeni și vor respecta toate regulile impuse, astfel ca pandemia să nu-și arate colții la noi în județ.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s