„Sănătatea – Prioritate maximă” pentru social democrații brăileni!

tuneluri de dezinfectare

Spitalul Județean de Urgență Brăila are baza materială mai bogată cu 6 tuneluri de dezinfectare pentru secțiile de boli infecțioase și ATI, și 6 injectomate necesare menținerii funcțiilor vitale ale pacienților, ca urmare a unor donații făcute zilele acestea de către liderii Organizației Județene Brăila a Partidului Social Democrat.
„În vederea reducerii pe cât posibil a riscului de infectare cu noul coronavirus, liderii Organizației Județene Brăila a Partidului Social Democrat au sprijinit Spitalul Județean de Urgență Brăila cu 6 tuneluri de dezinfectare pentru secțiile de boli infecțioase și ATI.
De asemenea, ieri 12.05.2020, au fost donate către secția ATI un număr de 6 injectomate necesare menținerii funcțiilor vitale ale pacienților.”, se precizează într-un comunicat de presă făcut public, în mediul virtual, de PSD Brăila.
De asemenea, urmează, conform precizărilor aceleeași surse, ca în zilele următoare să fie montat un tunel de dezinfectare și la Spitalul Făurei.
„În zilele următoare va fi montat un tunel de dezinfectare și la Spitalul Făurei.
În acest context apreciem efortul medicilor și al întregului personal medical în prevenția și combaterea pandemiei și le suntem alături fiind convinși că împreună vom reuși.
Facem tot ce putem ca totul să fie bine!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s