Președintele CJ Brăila răspunde public parlamentarilor liberali brăileni privind solicitarea acestora de demitere a managerului Spitalului Județean Brăila!

 

Francisk Iulian Chiriac

În urma emiterii unui Comunicat de Presă de către deputații PNL Brăila, Antoneta Ioniță și Vasile Varga în data de 12.05.2020, prin care au solicitat public demiterea actualului manager al Spitalului Județean de Urgență Brăila, președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a făcut public, la rândul său astăzi, un mesaj – replica la cele susținute de către cei doi politicieni liberali.
„MINCIUNA, INCOMPETENȚA ȘI DEZINFORMAREA sunt lucruri pe care le-a promovat și continuă să le promoveze PNL, atât la nivel local cât și național.
Lezați în orgoliu, probabil, dl. deputat Varga, dna. deputat Ioniță, prefectul asumat politic Cătălin Boboc și președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă au luat hotărârea de a dezinforma cetățenii într-o manieră crasă, fără a avea măcar decența de a se informa corect și complet asupra tuturor aspectelor semnalate de către ei.
Dna Ioniță, vicelider al Comisiei de sănătate din Camera Deputaților și fost/actual consilier al actualului ministru al Sănătății, nu a avut nici măcar amabilitatea de a verifica la Minister său de a mă întreba, în calitate de președinte CJ, dacă Brăila a făcut sau nu demersuri pentru a cere ajutorul ministerului condus de Guvernul Orban-PNL.
Aveam pretenții de la o doamnă doctor care pretinde a cunoaște sistemul medical și nevoile lui, mai ales la Brăila, dar care a luat decizia să iasă în public cu afirmații pe cât de penibile pe atât de false.
Dl. Varga nu este prima dată când semnează un comunicat de presă fără a-i cunoaște însă conținutul. Îl ințeleg!
Despre purtătorul de cuvânt al Prefecturii Brăila, Cătălin Boboc și Dănăilă Alexandru, descoperit pe timp de pandemie ca președinte PNL Brăila – NO COMMENT
Vă atașeaz mai jos, dovada că CJ Brăila încă de la declanșarea pandemiei a înaintat o adresă către Ministerul Sănătății, chiar pe adresa de e-mail a ministrului, prin care s-a dorit a se afla dacă Brăila poate beneficia de un aparat de tip Real Time PCR de testare Covid 19.
Alocarea acestor aparate a stat în pixul ministrului Sănătății- PNL.
Aflati, dragi brăileni, că nici până la acest moment nu am primit nici măcar un răspuns! Ce să mai vorbim de aparat?!
În ceea ce mă privește, voi continua să mă dedic rezolvării problemelor din sănătate, cu același interes ca și până acum și nu voi permite ca prin minciuni să fie denigrată munca atâtor oameni.
Concluzia o trag brăilenii!”, a declarat public, în mediul virtual, președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s