Spectacolul „BAGHETA MAGICĂ” al Teatrului „Maria Filotti” va fi difuzat, de 1 Mai, pe canalul youtube!

Teatrul Maria Filotti

Teatrul “Maria Filotti “Brăila vă invită să revedeți vineri, 1 mai 2020, de la ora 16.00 , pe canalul de YouTube, spectacolul de magie „Bagheta Magică”, realizat de actorul magician Andrei Teașcă, fondatorul Teatrului de Magie din România.
„Bagheta Magică” a fost o premieră națională care s-a adresat în egală măsură atât publicului tânăr cât si celui adult, cu o distribuție asigurată de actorii: Adrian Ștefan, Narcisa Novac și Corina Borș.
Andrei Teașcă, regizor: “Magia şi teatrul împreună într-un spectacol unic care incită cu un amestec de jocuri eterne. Prin puterea visului şi a magiei, facem cunoştinţă cu personaje minunate, balaurul fioros, prinţesa cea frumoasă, iepuraşul Bocănilă, într-o atmosferă încărcată de mister. Un fir de legătură trece prin ţesătura delicată a imaginaţiei prin vocea liniştită a magicianului ce acaparează publicul sub vraja spectacolului. Momentele de magie stârnesc imaginaţia celor mici şi celor mari, apariţii, dispariţii, eşarfe colorate, bile, iluzii. Acesta este darul magiei pentru oameni.”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s