100 de combinezoane au fost donate de deputatul Emilia Meiroșu, Spitalului de Pneumoftiziologie Brăila

Emilia Meiroșu

Deputatul Emilia Meiroșu a donat astăzi, 27 aprilie 2020, Spitalului de Pneumoftiziologie Brăila 100 de combinezoane, destinate protejării cadrelor medicale ce își desfășoară activitatea în această instituție. Gestul politicianului brăilean se înscrie în suita de fapte caritabile, menite să vină în ajutorul instituțiilor spitalicești brăilene în această perioadă critică pentru medicina românească și mondială.
„Astăzi am achiziționat și donat către Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila 100 de combinezoane pentru protejarea cadrelor medicale, combinezoane realizate de fabrica de textile „Braiconf”. Personalul medical trebuie să fie protejat prin echipamente de calitate pentru a se putea concentra pe activitățile de tratare a pacienților.”, a menționat domnia sa pe Facebook.
Deputatul nu a uitat să felicite angajații firmei „Braiconf” cât și directorul de dezvoltare al acestei firme brăilene unde, în urma reprofilării în plină pandemie, sunt fabricate combinezoanele respective: „Felicitări angajaților „Braiconf” și domnului director de dezvoltare Cătălin Oprișan care au făcut posibil ca orașul Brăila să fie în primă linie de realizare a materialelor necesare în lupta contra virusului SARS-COV-2!”
Să sperăm că acest gest va fi urmat și de către alți politicieni locali, demonstrând astfel faptul că votul acordat lor, de către societatea civilă, nu a fost inutil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s