Primarul Dragomir: „Chiar și în momente dificile trebuie să găsim variante pentru a sărbători dragostea și respecta modelele de viață”

diploma

Primăria Municipiului Brăila, prin reprezentanții săi, apreciază periodic familiile de brăileni care pot fi definite ca model de viață, familii ce au împlinit 50 de ani de la data căsătoriei. Primarul Municipiului Brăila, dl. Viorel Marian Dragomir nu îi uită pe acești oameni, chiar și acum, în plină pandemie, trimițându-le diplome speciale cu promisiunea că peste 30 de zile de la încetarea stării de urgență vor fi prezenți la Teatrul „Maria Filotti” pentru a urmări împreună o piesă de teatru.
„Diplomele și adresele au fost transmise la domiciliul cuplurilor. În 30 de zile de la încetarea Stării de urgență, cele 184 de familii vor fi invitate la Teatrul „Maria Filotti” pentru a urmări o piesă de teatru. Sigur va fi o comedie!
Chiar și în momente dificile trebuie să găsim variante pentru a sărbători dragostea și respecta modelele de viață care într-o lume zbuciumată de nevoi, au devenit o floare rară.
Lecțiile de caracter și trăinicie trebuie respectate și transformate în repere ale comunității locale. O astfel de lecție, poate cea mai grea dintre toate încercările pe care ni le pune în față viață, este CĂSNICIA.
Pentru puterea dragostei, toleranță și respectul reciproc de care au dat dovadă, Primăria Municipiului Brăila oferă periodic Titlul „MODEL DE VIAȚĂ” cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie. LA MULȚI ANI!”
Totodată, primarul Marian Dragomir precizează ce condiții trebuie îndeplinite pentru a putea participa la acest eveniment: „Pentru a participa la acest eveniment vă rog să depuneți următoarele documente la Direcția de Asistență Socială cu sediul la intersecția străzilor M. Eminescu și Al. I. Cuza:
– copie acte identitate din care să rezulte domiciliul în Municipiul Brăila;
– copie certificat căsătorie din care să rezulte împlinirea a 50 de ani de căsnicie (cu aceeași persoană!);
– număr telefon.”
Și nu în ultimul rând, domnia sa a ținut să mulțumească voluntarilor care au distribuit diplomele și felicitările celor 184 de familii brăilene: „Mulțumesc colegilor de la Direcția de Asistență Socială, Direcția de Cultură și voluntarilor pentru distribuirea diplomelor și felicitărilor.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s