Alimente pentru nevoiași, oferite de Cantina socială „Sfântul Vasile cel Mare” din Brăila

donatii

Astăzi, 13 aprilie 2020, Cantina socială „Sfântul Vasile cel Mare”, din cadrul parohiei ”Sfinţii Arhangheli” din Brăila, a oferit mai multe pachete cu alimente, destinate unui număr de 30 de copii din cadrul Şcolii Gimnaziale ”Nicos Cazantzakis”, din Brăila cât şi unui număr de 7 persoane singure, cu vârste peste 80 de ani.
„Cu această şcoală brăileană, cantina socială are încheiat un contract de colaborare pentru combaterea abandonului şcolar.”, susține preotul Rareș Bucur.
De la începutul perioadei de epidemie din ţara noastră şi până în prezent, Cantina „Sfântul Vasile cel Mare” din Brăila a oferit ajutoare în valoare de 7.300 de lei.
Același preot, din cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, mai precizează că: „De sărbătorile pascale, pe lângă hrana zilnică oferită celor 30 de beneficari, cantina va oferi nevoiaşilor şi câte un coş cu alimente tradiţionale, în valoare de 3.400 de lei. Acţiunea de astăzi face parte din programul eparhial de ajutorare a familiilor nevoiaşe cu mulţi copii şi a vârsnicilor singuri, aflaţi în risc social.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s