Filarmonica ”Lyra-George Cavadia” invită brăilenii, în mediul online, pentru a viziona concerte simfonice și vocal-simfonice, de final de stagiune

Filarmonica George Cavadia, Ionut-Sandel Balaban

Filarmonica ”Lyra-George Cavadia” Brăila, anunță pentru lunile aprilie, mai și iunie ale anului 2020, posibilitatea vizualizării gratuite pe pagina de facebook și pe canalul de YouTube a celor mai importante evenimente organizate de instituția aflată în subordinea Consiliului Județean Brăila.
Astfel, începând din luna aprilie a acestui an, săptămânal, vor fi adăugate concerte și recitaluri organizate, cu artiști autohtoni și nu numai, iar publicul va putea viziona în format HD atât prestațiile artiștilor invitați în calitate de soliști cât și interpretările orchestrei de cameră a Filarmonicii brăilene, bucurându-se, totodată, de privilegiul prezentărilor realizate de prof. Marilena Niculescu.
Luna aprilie va debuta cu recitalurile organizate în perioada Patimilor și va fi încheiată cu extraordinarele concerte dedicate Învierii, așa cum au fost gândite de conducerea Filarmonicii, respectiv directorul Ionuț-Săndel Balaban, pentru publicul brăilean.
Luna mai va avea drept început recitaluri de lied și va continua cu implementarea proiectului ”Muzica de film la Brăila” al maestrului Petrea Gogu, dirijor al orchestrei de cameră a Filarmonicii ”Lyra-George Cavadia” Brăila.
În luna iunie, vor fi prezentate concertele de final de stagiune, atât concerte simfonice cât și vocal-simfonice.
Filarmonica brăileană își propune și speră pe această cale să păstreze și să atragă interesul pentru muzica de calitate a întregii comunitați locale și nu numai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s