Poşta Română face tot posibilul ca banii să ajungă la pensionari înainte de sărbătorile pascale!

Bani (2)

Poşta Română face tot posibilul ca banii să ajungă la pensionari înainte de sărbătorile pascale, asigură cetățenii dl. Horia Grigorescu, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română S.A.
„Facem absolut tot ce ne stă în putere ca banii să ajungă la toţi pensionarii, astfel încât toată lumea să aibă bani în casă înainte de sărbătorile pascale.”, susține domnia sa într-un mesaj publicat pe Facebook la începutul acestei luni.
Tot domnia sa declară, în același mesaj, că se depun toate eforturile pentru a fi distribuiți banii, persoanelor aflate la pensie, într-un timp cât mai scurt posibil: „Depunem toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor într-un timp cât mai scurt, indiferent de situaţia în care ne aflăm.
Calendarul normal de distribuire a prestaţiilor sociale, a pensiilor, este 1 – 15 aprilie. Împreună cu colegii mei, toți poștașii din țară, care sunt de fapt eroii acestei situaţii, vom încerca să facem toate demersurile necesare pentru a ajunge cât mai repede față de calendarul normal.”, mai precizează directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română S.A.
Toți factorii poștali sunt echipați corespunzător, fiind protejaţi cu măşti, mănuşi şi dezinfectant şi au fost reinstruiţi să evite interacţiunea în momentul în care ajung la ușile oamenilor. Aceștia vor respecta distanța de 2 metri față de beneficiarul drepturilor sociale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s