Acțiuni caritabile desfășurate în aceste zile de Crucea Roșie Română Filiala Brăila

Acțiuni caritabile desfășurate în aceste zile de Crucea Roșie Română Filiala Brăila

Acțiunile caritabile continuă în municipiul Brăila, Crucea Roșie Română Filiala Brăila donând între altele, măști sanitare, mănuși de unică folosință, apă minerală plată, preparate din carne și produse lactate.
Astfel, Crucea Roșie Română Filiala Brăila a distribuit în cursul acestei săptămâni măști sanitare și mănuși de unică folosință angajaților, membrilor și voluntarilor săi, precum și mai multor instituții partenere din județ, sunt informați brăilenii în mediul virtual de către reprezentanții săi.
Conform aceleeași surse, pentru prevenirea răspândirii pandemiei COVID-19, mănușile și măștile au fost repartizate la Spitalul județean Brăila, Serviciul de ambulanță, în câteva subfiliale de Cruce Roșie.
Crucea Roșie Română Filiala Brăila a făcut, de asemenea, și o donație de apă minerală plată și sucuri către Spitalul Județean de Urgență Brăila și Spitalul Pneumoftiziologie Brăila. Totodată, Societatea Națională de Cruce Roșie din România a trimis preparate din carne și produse lactate pentru Filiala de Cruce Roșie Brăila, care au fost distribuite apoi căminelor de bătrâni și copii din Brăila.

Sursă foto: Crucea Roșie Română Filiala Brăila (Facebook)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s