Prefectul Cătălin Boboc: „Ține de noi cât suntem de responsabili și uniți pentru a învinge acest inamic invizibil și puternic”

Catalin Boboc

„Brăileni, vedem cu toții că situația generată de răspândirea COVID-19 în țara noastră are efecte tot mai grave. Și noi am plătit cu vieți omenești în lupta aflată abia la început, cu inamicul invizibil.
Mi-aș dori să conștientizăm cu toții urmările grave pe care le pot avea chiar și acele “mici” ieșiri nejustificate din casă.”, susține prefectul Județului Brăila, dl. Cătălin Boboc, într-un mesaj public adresat brăilenilor, făcut pe o rețea de socializare, astăzi, 30 martie 2020.
„Ca să vă faceți o idee despre ce vorbesc, vă dau următorul exemplu: Dacă săptămâna trecută, pe 23 martie, la nivel național, erau 576 de români infectați cu virusul COVID-19, astăzi, 30 martie, sunt 1.950 de cazuri!”, a mai continuat prefectul Brăilei în mesajul său virtual.
„O creștere semnificativă observăm și la cazurile de persoane infectate cu noul coronavirus, care au decedat, acestea ajungând, în numai o săptămână, de la 4 la 44.
Sunt cifre care mă pun și trebuie să ne pună pe toți pe gânduri!
În aceeași perioadă, noi, la Brăila, avem doar patru noi brăileni infectați și niciun deces! Așa cum spuneam, situația este sub control și, din fericire, efectele virusului sunt minime!”, a mai adăugat Prefectul Cătălin Boboc.
Tot domnia sa a ținut, în continuare, să sublinieze și importanța fiecărei persoane în limitarea efectelor noului coronavirus: „Dragi brăileni, ține de noi toți să limitam efectele noului coronavirus.
Ține de autorități să fie în alertă și să urmarească respectarea legilor, ține de personalul medical să fie la datorie, ține de noi toți să ne protejăm, nu doar pe noi, ci și pe ai noștri, dar și pe cei care acum sunt chemați să aibă grija noastră!
Ține de noi cât suntem de responsabili și uniți pentru a învinge acest inamic invizibil și puternic!
La final, vreau să fim mândri că am reușit, prin efortul tuturor, să plătim un preț cât mai mic, deși nimic nu poate fi numit “mic” când vine vorba de sănătate și viață!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s