Mii de produse strânse, până acum, în campania „Fii EROUL orașului tău!”

donatii

„Suntem în a treia zi de campanie. O campanie dorită și ințiată de voi, societatea civilă, în care deja s-au strâns peste 15.000 de produse care au și fost predate Spitalului Județean de Urgență Brăila. Fără să luăm în calcul obiectele de unică folosință precum tacâmuri sau farfurii, care însumează alte câteva zeci de mii de bucăți.”, a precizat președintele Consiliului Județean Brăila, dl. Francisk Iulian Chiriac, într-un mesaj adresat brăilenilor, făcut public pe o rețea de socializare, astăzi, 30 martie 2020, amintind de campania „Fii EROUL orașului tău!”.
În același scurt mesaj, domnia sa a mai ținut să mulțumească tuturor celor care deja au dat dovadă de solidaritate, venind în ajutorul celor ce își desfășoară activitatea la Spitalul Județean Brăila: „Mulțumim tuturor cetățenilor și firmelor brăilene care au dat dovadă de solidaritate și responsabilitate în aceste momente în care cu toții trebuie să fim uniți.
Trebuie să arătăm că ne pasă de semenii noștri, să înțelegem că în această luptă, cadrele medicale nu trebuie să fie singure și că au ajutorul nostru în ingrijirea persoanelor dragi nouă.”
Detalii despre campania „Fii EROUL orașului tău!”, campanie la care poate participa oricine are intenția să vină în ajutorul Spitalului Județean de Urgență Brăila, puteți găsi AICI.

Sursă foto: dl. Francisk Iulian Chiriac (Facebook)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s