Prefectul Județului Brăila: „La nivelul județului Brăila se va asigura DOAR tratarea pacienților infectați cu virusul COVID-19, care prezintă și patologii asociate, DIN JUDETUL NOSTRU!”

Spitalul Judetean (3)

„La nivelul județului Brăila se va asigura DOAR tratarea pacienților infectați cu virusul COVID-19, care prezintă și patologii asociate, DIN JUDETUL NOSTRU!”, asigură brăilenii prefectul Județului Brăila, dl. Cătălin Boboc, pe pagina sa de media, după participarea domniei sale la discuțiile care au avut loc astăzi, 24 martie 2020, în cadrul videoconferinței organizată de Ministerul Sănătății unde, de asemenea, a fost prezentă conducerea DSP Brăila cât și managerii unităților spitalicești din Brăila.
„În urma discuțiilor pe care le-am purtat ieri, 23.03.2020”, mai precizează prefectul Cătălin Boboc, „cu reprezentanții unităților spitalicești aflate în subordinea administrației publice din Brăila și a transmiterii, de către aceștia, a planurilor albe necesare gestionării actului medical în situații de criză, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brăila a înaintat către Ministerul Sănătății planul de gestionare a pandemiei COVID-19, la nivelul județului.”

„Am avut de la bun început un singur obiectiv, așa cum v-am spus: să gestionez situația cu maximă responsabilitate, în beneficiul brăilenilor!”

„Astăzi, în cadrul videoconferinței organizată de Ministerul Sănătății”, mai precizează prefectul, „unde am participat alături de conducerea DSP Brăila și managerii unităților spitalicești, acest plan a fost acceptat.
Astfel, la nivelul județului Brăila se va asigura DOAR tratarea pacienților infectați cu virusul COVID-19, care prezintă și patologii asociate, DIN JUDETUL NOSTRU.
DSP Brăila va transmite cetățenilor întreaga procedură pe care o vor avea de urmat pentru problemele de ordin medical, dar și locațiile pe care le vor avea la dispoziție.
În ciuda opiniilor alarmiste exprimate pe acest subiect, am avut de la bun început un singur obiectiv, așa cum v-am spus: să gestionez situația cu maximă responsabilitate, în beneficiul brăilenilor! Nu mi-am propus nicio secundă să fiu populist!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s