Chiriac solicită angajaților Spitalului Județean de Urgență Brăila să îi spună dacă nu au asigurate măști, mănuși sau dezinfectanți care să îi protejeze la locul de muncă

Francisk Iulian Chiriac

Președintele Consiliului Județean Braila, dl. Francisk Iulian Chiriac, solicită în mediul virtual angajaților Spitalului Județean de Urgență Brăila să îl anunțe dacă au probleme în ceea ce privește existența măștilor de protecție, a mănușilor, dezinfectanților sau a altor produse menite să îi protejeze la locul de muncă.
„Stimate cadre medicale, stimați lucrători din Spitalul Județean de Urgență Brăila, toate pavilioanele, toate secțiile, vă rog, dacă întâmpinați probleme la locul de muncă în sensul că nu aveți la dispoziție măști de protecție, mănuși, dezinfectanți și alte produse care să vă protejeze, nu ezitați să îmi spuneți.”
Tot domnia sa promite acestora că va lua măsuri drastice în acest sens: „Promit că voi lua măsuri drastice împotriva celor care nu respectă procedura legală (conform protocolului MS) și care nu vă distribuie materiale de protecție având în vedere că spitalul este dotat în sensul acesta. Vă mulțumesc în numele cetățenilor județului Brăila pentru ceea ce faceți pentru noi!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s