Primarul Dragomir: „Autoritățile din Brăila nu acceptă propunerea DSP Galați!”

Primarul Viorel Marian

Primarul Viorel Marian Dragomir a declarat astăzi, 23 martie 2020, pe pagina sa de media, că autoritățile brăilene nu acceptă propunerea DSP Galați către DSP Brăila, conform căreia pacienții confirmați cu noul coronavirus din Brăila și Galați să fie tratați doar la Brăila, în timp ce pacienții ceilalți să fie tratați în spitalele din Galați.
„Autoritățile din Brăila nu acceptă propunerea DSP Galați! Se va transmite răspuns scris!”, declară primarul Marian Dragomir.
Domnia sa mai precizează că: „La ședința de azi (n.r. 23.03.2020) s-a stabilit că nu poate fi acceptată propunerea DSP Galați deoarece mutarea celor peste 1.500 de pacienți internați din Brăila (fără COVID-19), unii dintre ei netrasportabili nu este posibilă tehnic, va întârzia foarte mult orice altă intervenție și va încuraja circulația aparținătorilor între Brăila și Galați într-o perioadă în care “se rocomandă” să circulăm cât mai puțin.
Apreciez profesionalismul medicilor și conducătorilor spitalelor din Brăila care au susținut cu argumente în unanimitate respingerea propunerii de la DSP Galați: dr, Gavrilescu Andrea, dr. Neacșu Alina, dr. Boboc Virginia, dr. Rîșnoveanu Delia, ec. Sîmpetru Ștefan, ec. Crita Bogdan.”
Primarul Municipiului Brăila a mai dorit să sublinieze faptul că apreciază participarea la discuții, pe acest subiect important, a dr. Ciochină Gabriel, directorul DSP Brăila, a prefectului Județului Brăila, dl. Cătălin Boboc, cât și a președintelui CJ Brăila, dl. Francisk Iulian Chiriac, care, potrivit precizărilor primarului Dragomir, au stabilit de comun acord că: „adresa DSP Galați nu poate fi pusă în practică sau acceptată!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s