Chiriac, președintele CJ Brăila: „Spitalul Județean de Urgență Brăila va avea aparat de testare care depistează noul coronavirus!”

Francisk Iulian Chiriac

„Spitalul Județean de Urgență Brăila va avea aparat de testare care depistează noul coronavirus.”, anunță brăilenii, pe pagina sa de media, dl. Francisk Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean Brăila.
Tot domnia sa mai precizează și că astăzi, 23 martie 2020, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Brăila, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu de venituri și cheltuieli al județului Brăila, redirecționându-se suma de 2.500.000 lei pentru achiziționarea aparatului respectiv cât și a echipamentelor necesare funcționării sale.
„Astăzi, alături de colegii consilieri județeni, am aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu de venituri și cheltuieli al județului Brăila, redirecționând 2.500.000 lei pentru achiziționarea acestuia + echipamentele necesare funcționării.
Testele se vor realiza automat și într-un volum mare, pentru a ne permite depistarea cât mai rapidă a cetățeanului infectat, lucru care va duce la o izolare rapidă și, evident, la încetinirea răspândirii bolii.”
Imagini de la ședința extraordinara a Consiliului Județean Brăila AICI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s