Serviciul de Ordine Publică al Poliției Locale Brăila sancționează nerespectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila!

1

În perioada 10.03.2020 – 19.03.2020, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila.
Este vorba despre 26 de persoane care fie au aruncat gunoi pe domeniul public, fie au consumat semințe, aruncând cojile pe stradă.
Astfel, în perioada amintită, polițiștii locali brăileni au identificat 4 persoane care au aruncat diverse deșeuri pe locurile virane din municipiu, din atelaje hipo. Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, au aruncat, din atelajele hipo pe care le dețin, gunoi menajer și moloz fie pe terenul viran de lângă Parcul ANL Lacu Dulce, fie pe terenul viran din capătul str. Arad, ori pe cel din capătul str. Cărămidari. Cei patru au primit sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.500 lei.
Totodată, 16 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 52 de ani, au fost depistate în timp ce aruncau gunoi menajer pe la diverse colțuri de stradă sau pe lângă modulele de colectare selectivă. Zonele în care au fost surprinse aceste persoane sunt Șoseaua Baldovinești, în dreptul Blocurilor A.N.L. Chercea, Șoseaua Rm. Sărat – la intersecție cu Șoseaua de Centură, str. Rahova, Calea Călărașilor, str. Rândunicii/Al. Margaretelor, în spatele Liceului Agricol, str. Fortificației. În cauză s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.000 lei.
De asemenea, trei bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, surprinși fie pe str. Fața Portului, în dreptul Căpităniei, fie în dreptul Morii Violatos consumând semințe și aruncând cojile pe jos, au primit sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.000 lei.

2

 

Director Executiv
Tănase Georgică

Sursă foto: Poliția Locală Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s