Primarul Marian Dragomir a dispus începerea acțiunii de dezinfectare în Municipiul Brăila

Masini salubrizare

Primarul Municipiului Brăila declară în mediul virtual astăzi, 20 martie 2020, că în Brăila a fost demarată acțiunea de dezinfectare a străzilor, parcurilor de joacă, a unora dintre mijloacele de transport în comun cât și a modulelor de colectare selectivă de pe raza municipiului: „Dezinfectăm străzi, parcuri de joacă, autobuze, module de colectare selectivă.”
În același mesaj virtual, edilul Brăilei precizează că acțiunea va continua în această seară, pe străzile secundare din Brăila: „Continuăm în această seară pe străzile secundare din Brăila cu aparate de ceață rece – Fogger.”
Totodată, primarul Marian Dragomir întreabă retoric, în același mesaj public adresat brăilenilor: „De ce nu stau unii acasă și se strâng în grupuri? Tineri și pensionari? De ce nu respectăm regulile?”
În plus, domnia sa este de părere că și asociațiile de proprietari ar trebui să înceapă dezinfectarea scărilor de bloc: „Când dezinfectează asociațiile de proprietari scările de bloc? Vă rog solicitați acest lucru administratorilor (sunt angajații dvs.) și președinților.
Degeaba facem noi dezinfectare pe stradă dacă mânerul de la ușa scării, balustrada, liftul sau coșul de la market sunt contaminate! Doar împreună putem depăși această situație! Vă mulțumesc pentru înțelegere!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s