CFR Călători suspendă temporar circulația unor trenuri internaționale cât și a unor trenuri în trafic intern!

Gara CFR Braila

CFR Călători suspendă temporar circulația unor trenuri internaționale către și dinspre Ungaria și Austria. Potrivit unui comunicat de presă emis de către CFR Călători în data de 18 martie 2020, această măsură este luată în vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19: „În vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19, și ca urmare a deciziei Ungariei de a-și închide granițele pentru cetățenii de altă naționalitate decât cea maghiară, CFR Călători suspendă temporar circulația următoarelor trenuri internaționale care fac legătura între România și Ungaria, prin frontiera de stat Episcopia Bihor:
• 406/407 Budapesta – Brașov și retur;
• 143/144 Viena – Cluj Napoca și retur;
• 367/366 Budapesta – Brașov și retur. Trenul va circula doar în trafic intern, pe relația Cluj –Napoca – Brașov și retur.”
Totodată, CFR Călători mai precizează în același comunicat și faptul că a luat măsuri de suspendare temporară a unor trenuri în trafic intern pentru perioada 19 martie – 16 aprilie 2020, cu posibilitatea de prelungire.
Mai multe informații despre acest subiect puteți găsi AICI, inclusiv lista trenurilor suspendate în perioada 19 martie – 16 aprilie 2020.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s