„VOLUNTAR ÎN BRĂILA. FII IMPLICAT!”

Primarul Viorel Marian

„VOLUNTAR ÎN BRĂILA. FII IMPLICAT!”, primarul Municipiului Brăila, dl. Viorel Marian Dragomir, solicită brăilenilor să se implice în problemele urbei, iar cei care doresc să ajute comunitatea, pot să se ofere voluntari participând la acțiunile ce vor fi întreprinse în perioada următoare de Primăria Municipiului Brăila.
„Dacă vrei să fii voluntar și să ajuți comunitatea trimite un e-mail cu datele de contact: nume și prenume, telefon, cartierul de domiciliu, pe adresa voluntar@primariabraila.ro
Dacă vom avea nevoie de ajutor în perioada următoare, o să vă contactăm pentru a vă implica în acțiuni care presupun o expunere redusă, dar care sunt importante pentru comunitate.
Implicarea fiecărei persoane în momente dificile nu este doar activitate civică sau resposabilitate, ci este o datorie față de cei care ne pot fi copii, părinți sau bunici, unii dintre ei mai vulnerabili în fata COVID 19.
Echipe ale Primăriei Brăila au plecat deja în oraș pentru a face o informare suplimentară prin afișaj la scara fiecărui bloc.
Cei care au o imprimantă (preferabil color) pot fi primii voluntari…!”.

Masuri protectie Covid 19

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s