Deputatul liberal Vasile Varga s-a autoizolat la domiciliu, „după ce s-a confirmat că un coleg senator este infectat cu COVID-19!”

Vasile Varga

Deputatul liberal Vasile Varga, începând de astăzi, 13 martie 2020, s-a autoizolat la domiciliu, după ce s-a confirmat că un senator este infectat cu COVID-19.
„Astăzi m-am autoizolat la domiciliu”, susține domnia sa, „după ce s-a confirmat că un coleg senator este infectat cu COVID-19. Nu am intrat în contact direct cu colegul senator (doar cu persoane care, la rândul lor, au intrat în contact cu acesta), nu am niciun fel de simptom sau stare de rău. Am, însă, conștiința momentului pe care îl traversăm și am parcurs pașii legali și firești, recomandați sau impuși de autoritățile statului.”
Conform procedurilor impuse în astfel de situație, deputatul liberal a anunțat DSP Brăila: „Am anunțat Direcția de Sănătate Publică Brăila, l-am informat pe prefect despre situația mea, aștept să imi fie efectuat testul și toate analizele medicale necesare și obligatorii în astfel de situații.
Parcurg pașii normali, legali, fireşti, astfel încât nimeni să nu fie expus vreunui risc. Doar cu calm, responsabilitate și încredere în specialiști reușim!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s