Călătorește virtual împreună cu Știribrăilene și descoperă lumea!

bagaje

Muzeele, galeriile de artă, magazinele de antichități sunt doar câteva dintre locurile ce păstrează în cuprinsul lor numeroase vestigii ale trecutului, mai mult, sau mai puțin, îndepărtat. Datorită tehnologiei actuale, acestea acum pot fi vizitate nu numai personal ci și prin intermediul spațiului virtual.
Și pentru că zilele acestea, situația actuală impune să evitam locurile aglomerate, iar copiii nu mai merg la cursuri, noi vă invităm într-o călătorie în spațiul virtual.
Un prim popas îl facem la Newark Aviation Museum, din Anglia, un loc unde puteți descoperi o adevărată lume aeronautică. Rămâne doar să dați click AICI și deja călătoria poate începe. Dacă sunteți interesați să aflați mai multe amănunte despre acest muzeu, atunci accesați AICI.
În cazul în care sunteți pasionați de antichități, vă invităm să vizitați împreună cu noi Turner Chapel Antique, un magazin de antichități din Oakville, Canada, un loc ideal prin intermediul căruia puteți păși virtual într-o lume plină de mărturii ale trecutului. Un singur click AICI și ușile se deschid, invitându-vă într-un altfel de univers. Mai multe imagini puteți vedea și AICI.
Dacă nu ați vizitat niciodată Serbian Heritage Museum, situat tot în Canada, aveți acum șansa împreună cu noi. Mediul virtual vă descoperă spații pe care poate nu ați avea timp, sau bani suficienți, ca să le vizitați vreodată. Ca urmare, vă invităm la încă o călătorie virtuală, de data aceasta în cea legată de istoria Serbiei. Încă o dată, cu un singur click și călătoria poate începe AICI și continua AICI.
Îndrăgostiții de pictură pot admira adevarate opere de artă la Cowley Abbot Fine Art, din Canada. O călătorie într-o renumită galerie de artă nu poate decât să îmbie la visare și poate la un pic de melancolie. Dați frâu liber imaginației, și pășiți virtual în lumea artei împreună cu noi AICI.
Avand încrederea că scurta noastră călătorie virtuală v-a captivat, în curând, vă vom invita la o nouă călătorie în această lume minunată ce așteaptă să fie descoperită de fiecare dintre noi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s