Activitatea de spectacole a Teatrului „Maria Filotti” a fost suspendată temporar!

Teatrul Maria Filotti (3)

Lucian Sabados, Managerul Teatrului „Maria Filotti” din Brăila anunță astăzi, 10 martie 2020, în mediul virtual, faptul că s-a decis măsura suspendării activității de spectacole a Teatrului “Maria Filotti”, în perioada 10 – 22 martie 2020 (inclusiv).
„În urma sedinței Comitetului pentru Situații de Urgență din data de 10.03.2020, în care s-a subliniat preocuparea majoră a autorităților locale de a asigura protecția populației, pe fondul situației generate de coronavirus s-a decis măsura suspendării activității de spectacole a Teatrului “Maria Filotti”, în perioada 10 -22 martie (inclusiv) și are ca scop evitarea răspândirii virusului. Această perioadă poate fi prelungită în funcție de evoluția situației generate de coronavirus. Subliniem că activitatea specifică de repetiții, precum și activitatea internă a instituției va vea programul normal.
Avem încredere că publicul nostru va arăta înțelegere față de condițiile excepționale care au impus luarea acestei măsuri. Față de evoluția situației, conducerea teatrului vă va informa asupra datei de reluare a spectacolelor către public.
Spectatorii care au achiziționat bilete la aceste spectacole pot primi contravaloarea lor. Sumele pot fi recuperate de la BLT.ro, dacă au achiziționat biletele de pe platforma online, sau de la Agenția teatrală, dacă au achiziționat biletele de la casă. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, declară Lucian Sabados, Manager al Teatrului „Maria Filotti” Brăila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s