64 de autoturisme, fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat, identificate de polițiștii locali brăileni

IMG-20200306-WA0001

De la începutul anului 2020 și până luna aceasta, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila au identificat 64 de autoturisme fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Brăila.
În urma demersurilor polițiștilor locali, cei mai mulți proprietari s-au conformat somațiilor și și-au ridicat autoturismele de pe domeniul public.
Până la data de 4 martie 2020, cinci autoturisme se aflau în termenul de 10 zile conf. Art. 2 din Legea 421/2002 pentru eliberarea terenurilor ce aparțin domeniului public sau privat al municipiului Brăila. În 2 cazuri, acolo unde proprietarii nu s-au conformat somațiilor, autovehiculele urmau a fi ridicate de pe domeniul public de către SC Braicar SA Brăila și transportate la Depoul din cartierul Radu Negru al societății.

IMG-20200306-WA0000Precizăm că, în cursul anului 2019, polițiștii locali au identificat 244 de autoturisme fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Brăila. În 211 dintre cazuri, proprietarii s-au conformat somației aplicate de către polițiștii locali și au ridicat autovehiculele de pe domeniul public, eliberând trotuarele, parcările sau chiar părțile carosabile pe care le ocupau abuziv, restul autovehiculelor fiind ridicate, conform legislației în vigoare, de pe domeniul public.
Polițiștii locali vor continua acțiunea de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Brăila.

Sursă foto: Biroul Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s