Iubiți, trăiți și bucurați-vă pentru că este, din nou, PRIMĂVARĂ!

crocus-4030138_1280

Martie și-a deschis brațele, înconjurându-ne sufletul cu bucuria primăverii.
Renașterea din albul iernii, face primăvara să fie unică în buchetul anotimpurilor. Ghiocei, zambile sau frezii amintesc de raiul pământesc, ce ne minunează în fiecare an, prin unicitate.
Suntem trecători prin această lume, dar nu încetăm să mulțumim divinului pentru fiecare secundă de bucurie ce ne inundă ființa în fiecare început de primăvară.
Iubim, dăruim și ne bucurăm.
Martie este luna în care ne amintim, sau ne reamintim, că suntem oameni și încă mai iubim, îi mai iubim pe cei de lângă noi, familie, prieteni sau colegi, dăruindu-le un pic din bucuria noastră, ascunsă timid în fiecare mărțișor sau floare dăruite.
Este primăvară și viața renaște cu fiecare secundă, cu fiecare aromă de floare ce își strigă bucuria implinirii în fiecare petală.
Iubirea este cuvântul primăverii, primăvara iubirii făcându-ne să fim, încă o dată, noi, cei care în timp ce ducem povara vieții, nu uităm că tot viața este cea care ne dăruie fericirea de a fi.
Iubiți, trăiți și bucurați-vă pentru că este, din nou, PRIMĂVARĂ și fiți fericiți pentru șansa de a vă minuna de ea, încă o dată!

Sorina Ivan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s