Consilierul Dan Păun: „Dat fiind faptul că am multe de spus, și mai ales de făcut, am decis să mă alătur Umaniștilor!”

Dan Păun

Dan Păun, consilier municipal în cadrul Consiliului Local Municipal Brăila, unul dintre membrii marcanți ai ALDE, a preluat conducerea organizației județene a Partidului Puterii Umaniste filiala Brăila.
Domnia sa a renunțat la ALDE, și deși susține că a fost un proiect politic în care a investit mult efort, și mai ales, speranțe, a decis să se alăture umaniștilor brăileni.
„Dat fiind faptul că am multe de spus, și mai ales de făcut, am decis să mă alătur Umaniștilor, a căror doctrină modernă, orientată către om, către antreprenori, către mediu, m-a atras și cucerit.”, susține dl. Dan Păun într-o declarație publică din mediul virtual.
Domnia sa consideră că această decizie îl va ajuta să contribuie la oprirea declinului societății și a clasei politice: „Mulțumesc celor care m-au susținut, și îi invit pe cei care mă susțin să continuăm ceea-ce am început în 2012, și să punem umărul la oprirea declinului societății, a clasei politice, și la așezarea României la locul pe care îl merită poporul român, între membrii UE, ONU și NATO.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s