Petrică Popa: „Brăila devine, pe zi ce trece, un mare muzeu…”

Petrică Popa

Consilierul municipal liberal Petrică Popa este de părere ca Brăila devine, pe zi ce trece, un mare muzeu, dar un muzeu fără vizitatori.
Domnia sa a făcut această afirmație în cadrul ultimei întâlniri cu jurnaliștii brăileni. „Brăila devine, pe zi ce trece, un mare muzeu dar fără turiști, fără vizitatori, cu un număr din ce în ce mai mic de copii, și atunci ar trebui să ne punem întrebarea: oare, cei care vor mai vota la alegerile locale, continuă să creadă în minciunile frumoase, elegante ale PSD, sau vor alege să vadă crudul adevăr?”, a întrebat retoric consilierul Petrică Popa.
În plus, domnia sa a mai făcut și o aluzie la perioada când municipiul Brăila avea o altă conducere, amintind de promisiunea de atunci, de „rebranduire” a Brăilei: „PSD ne-a învățat, în decursul a treizeci de ani, de când conduc atât de bine și de eficient județul și municipiul Brăila că se țin de promisiuni. Știm și știți și dvs. că au rebranduit Brăila. Ne aducem aminte de fastuosul program, după alegerea domnului Aurel Gabriel Simionescu în funcția de primar, „Rebranding Brăila”. Și au rebranduit Brăila. O vedem cu toții, zi de zi. Da. Au reușit, putem să spunem că au reușit!”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s