Prefectul Cătălin Boboc face demersuri pentru reabilitarea și modernizarea imobilului Serviciilor Publice Comunitare

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor

Imobilul unde funcționează în prezent Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor este posibil să fie reabilitat și chiar modernizat la inițiativa și cu susținerea prefectului Județului Brăila, dl. Cătălin Boboc.
Prefectul județului Brăila, Cătălin Boboc, a depus la Compania Națională de Investiții o solicitare privind includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social a obiectivului de investiții “Reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea sediului serviciilor publice comunitare din subordinea Instituției Prefectului-Județul Brăila.”, sunt informați brăilenii pe pagina de socializare cu cetățenii a Instituției Prefectului -Județul Brăila.
„Conform aceleeași surse, Imobilul care face obiectul acestei solicitări servește funcționării Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor simple și Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Așadar, facem tot ce putem pentru ca activitatea celor două instituții să se desfășoare la cel mai bun nivel, atât pentru solicitanții serviciilor cât și pentru angajați, iar astfel de proiecte vor continua!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s