Polițiștii locali brăileni sancționează drastic consumul de semințe și fumatul în condiții ce nu respectă legile în vigoare

chistoace

1000 de lei amendă pentru consumul de semințe în condiții ce nu respectă legea

Consumul de semințe cât și comercializarea acestora în condiții ce se situează în afara legii, sunt pedepsite de lege. Ca urmare, polițiștii locali brăileni, în perioada 11-18 februarie 2020, au depistat şi sancţionat contravenţional, 2 persoane, cu amenzi în valoare de 2.000 lei.
Astfel, o persoană în vârstă de 37 ani, din satul Costieni, comuna Ziduri din județul Buzău a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistată pe Șos. Rm. Sărat, la intersecție cu str. Transilvaniei, consumând seminţe de floarea soarelui şi aruncând cojile pe jos.
De asemenea, o altă persoană în vârstă de 68 ani, din sat/com. Movila Miresii, jud.Brăila a fost amendată cu 1.000 lei, fiind depistată tot pe Șos. Rm. Sărat, la intersecție cu str. Transilvaniei, consumând seminţe de floarea soarelui şi aruncând cojile pe jos.

100 de lei amendă pentru fumatul în parculețul de joacă pentru copii

Pentru fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, unitățile sanitare, de învățământ, precum și în cele destinate protecției și asistenței copilului conform Legii nr. 349/2002 Modificată de Legea nr. 15/2016, a fost depistată şi sancţionată contravenţional o persoana în vârstă de 53 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 100 lei, aceasta fiind depistată fumând în incinta părculețului de joacă pentru copii situat pe str. Comisar Erou Popovici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s