Amenzi ale polițiștilor locali pentru cei ce aruncă gunoaiele la voia întâmplării

gunoi

Gunoaiele nu pot fi aruncate la întâmplare într-un oraș sau chiar și în afara sa. Pentru cei care nu țin cont de acest lucru sancțiunile sunt usturătoare. Cu toate acestea, polițiștii locali brăileni continuă să depisteze persoane cărora nu le pasă de lege.
Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), în perioada 11-18 februarie 2020, au fost depistate și sancţionate contravenţional 6 persoane cu amenzi în valoare de 6.000 lei.
O persoana în vârstă de 38 ani, din Brăila a fost sancționată cu amendă în valoare de 2.000 lei, fiind depistată pe Calea Galați, Bl. ISCIP, aruncând gunoi provenit din curățarea subsolului, pe domeniul public în loc neautorizat.
Un alt brăilean, în vârstă de 51 ani, a primit o amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat pe str. Tâmplari aruncând dintr-un auto, marca Renault, o pungă din plastic plină cu gunoi menajer, pe domeniul public, în loc neautorizat.
Tot amendă în valoare de 1000 de lei a primit și un alt brăilean în vârstă de 51 ani, fiind depistat pe str. Dorului, la intersecție cu str. Carpenului, aruncând un sac din rafie plin cu gunoi menajer, pe domeniul public, în loc neautorizat.
Totodată, a mai fost sancţionat contravențional si un alt tânăr, în vârstă de 17 ani, tot din Brăila, cu amendă în valoare de 500 lei, acesta fiind depistat pe terenul viran de lângă blocurile A.N.L. Lacu-Dulce descărcând dintr-un atelaj hipo gunoi de orice natură, pe domeniul public, în loc neautorizat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s