Deputatul liberal Vasile Varga a răspuns provocării Consiliului Județean al Elevilor Brăila

Vasile Varga

Deputatul liberal Vasile Varga a răspuns joi, 13 februarie 2020, provocării Consiliului Județean al Elevilor din Brăila, de a face naveta timp de o zi, pentru a avea o perspectivă realistă asupra problemelor cu care se confruntă elevii brăileni. Întâlnirea a avut loc în orașul Ianca din Județul Brăila, oraș situat la 45 de kilometri de Municipiul Brăila.
„Am răspuns, astăzi, provocării Consiliului Județean al Elevilor și am mers la Ianca, la o discuție despre una dintre problemele cu care se confruntă: decontarea transportului pentru elevii navetiști, un subiect băgat sub preș de fosta guvernare.”, susține domnia sa în mediul virtual.
„Ei au înțeles că, în urma ordonanței emise de Cabinetul Orban, naveta le va fi decontată integral și nu vor mai fi nevoiți să se lupte cu birocrația. Banii vor fi achitați zilnic, pe baza documentelor depuse de societățile de transport, în limita distanței de 50 de kilometri sau de 8 ori pe semestru, pentru cei care stau la internat sau în gazdă.
Mărturisesc că, pentru mine, întâlnirile cu tinerii sunt întotdeauna interesante, pentru că ei vorbesc mereu deschis și fără teamă, mai ales când aduc în discuție dificultățile lor.”, a mai ținut să puncteze deputatul PNL, Vasile Varga, după întâlnirea de joi cu tineri brăileni din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Brăila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s