Simona Drăghincescu, consilier județean PND: „Știți care este diferența dintre politicieni?”

Simona Drăghincescu

„Știți care este diferența dintre politicieni?”, este întrebarea adresată pe Facebook de către consilierul județean Simona Drăghincescu, unul dintre politicienii consacrați ai Brăilei.
Tot domnia sa dă și răspuns acestei întrebări, într-o manieră simplă, răspuns care ar trebui să dea de gândit atât politicienilor, în general, dar și viitorilor alegători, în special, mai ales că anul acesta vor avea loc alegeri locale, prin intermediul cărora cetățenii pot să își spună cuvântul în ceea ce privește desemnarea viitorilor lideri ai urbei: „Dacă unii (puțini la număr ce-i drept) vă spun că vă iubesc, vă respectă și vor face tot ceea ce este posibil să vă fie mai bine 90% dintre cei care îi CUNOSC știu că ESTE ADEVARAT. Dacă vă spun alți politicieni că vă iubesc, vă respectă și vor face tot ceea ce este posibil să vă fie mai bine 90 % dintre cei care ÎI CUNOSC știu că NU ESTE ADEVĂRAT.
Știți DE CE nu-i votează OAMENII pe cei dintâi? Pentru că ÎNTOTDEAUNA minciuna a fost mult mai apreciată decât ADEVĂRUL, pentru că este mai frumoasă decât acesta și mai ales nedureroasă.
Să nu uitați însă că numai cei care vă iubesc și vă apreciază sincer vă spun ADEVĂRUL și vă vor cu adevărat binele.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s