Consilierul municipal (PNL) Adrian Tabarac atrage atenția asupra condițiile „insalubre” din Piața Halelor!

Tabarac Adrian

Piața Halelor revine în centrul atenției consilierilor municipali, aceasta constituind unul dintre subiectele dezbătute la ultima ședință a CLM Brăila.
În cadrul dezbaterilor, consilierul municipal (PNL) Adrian Tabarac și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că Piața Halelor, a devenit din ce în ce mai goală. Acest lucru, consideră domnia sa, poate fi și din cauza condițiilor de acolo, pe care le categorisește drept insalubre.
„Piața Halelor a devenit din ce în ce mai goală din cauza, în mare parte, a celor mai proaste condiții, chiar insalubre. Poate nu știați domnule primar, dar vă spun cât se poate de deschis și sincer, colcăie gândacii acolo, colcăie și șobolanii.”
Consilierul liberal este de părere că și chiriile foarte mari constituie o cauză a scăderii numărului comercianților în Piața Halelor: „Inclusiv această reorganizare a Halei Centrale este pentru a încerca să se dea o impresie că Hala încă are comercianți dar, de fapt, sunt doar vitrine goale. Oamenii pleacă pentru că plătesc chirii foarte, foarte mari raportat la condițiile pe care le au aceștia, și v-aș ruga să întrebați și conducerea APT-ului și comercianții dacă sunt mulțumiți, cel puțin cei din Piața Mare și din Hala Centrală, de condițiile pe care le au, raportat la chiria pe care aceștia o plătesc.” 
Adrian Tabarac consideră, în același timp, că Administrația Piețelor și Târgurilor (APT) Brăila plătește o redevență foarte mică raportat la ceea ce oferă: „Și de aceea APT-ul consider că plătește o redevență foarte mică, raportată la ce încasează și ce investiții a făcut din bani proprii. Nicio investiție. Toate au fost, din nou, bani de la bugetul local, printr-un aport pe care Primăria și Consiliul Local l-au adus APT-ului. Nimic din profitul propriu. De aceea consider că plătește o redevență foarte mică raportat la ceea ce oferă!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s