După codul roșu, viața începe să reintre în grafice normale la Brăila!

iarna masina

Viața reintră în normalitate, după ce vremea a făcut ravagii și în județul Brăila. Drumuri blocate, școli închise, localități fără energie electrică sunt doar câteva dintre problemele cu care s-au confruntat brăilenii în ultimele 24 de ore.
Trebuie menționat că intervențiile, uneori cu adevărat eroice, ale pompierilor, jandarmilor, polițiștilor, ale membrilor SAJ-Smurd, ale autorităților locale, ale tuturor celor care au înțeles că numai implicarea directă poate salva vieți și evita dezastre, au făcut ca lucrurile să reintre pe făgașul normal și cu pierderi cât mai mici, în momente în care fiecare gest contează cu adevărat.
Ca urmare, numărul localităților rămase fără energie electrică este în continuă scădere. De asemenea, s-a redeschis circulația rutieră pe DN 21, DN 22E, DN 22H se specifica astăzi, 6 februarie 2020, într-un comunicat de presă emis de CNAIR. Ca atare, potrivit acestei surse, se circulă pe DN 21 Brăila – Slobozia ( km1+000 – km93+000), dar si pe DN 22 Brăila – Ovidiu ( km78+714 – km 287+000) , însă aici cu restricții pentru autovehiculele cu masă maximă total autorizată mai mare de 7,5 tone.
În același timp, CNAIR recomandă conducătorilor auto care se deplasează la această oră pe rețeaua rutieră, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
De asemenea, ținând cont de condițiile meteorologice nefavorabile din ultimele 24 de ore, CFR Călători prezenta, joi 6 februarie 2020, la ora 15:30, lista cu următoarele trenuri anulate:
R 8203 Buzău – Constanța
R 8204 Constanța – Buzău
R 7364 Galați – Buzău
R 7372 Galați – Faurei
R 7365 Buzău – Galați
Întreaga listă o puteți citi AICI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s