Fonduri europene pentru câteva obiective din Brăila

money-1005477_960_720

Noi contracte importante, cu finanțare europeană, au fost semnate zilele trecute, de reprezentanții Primăriei Municipiului Brăila.
Potrivit informațiilor oferite de edilul șef al Municipiului Brăila, dl. Viorel Marian Dragomir, este vorba de două contracte destinate unor instituții de învățământ, respectiv o școală și o creșă din Municipiul Brăila: „Acum câteva zile, am mai semnat două contracte importante pe fonduri europene. E vorba de contractul de finanțare de la Grădinița cu program normal nr. 18. Este vorba de o sumă de 1.672.220 lei, din care cofinanțarea Primăriei Municipiului Brăila este de doar 2 la sută. Urmează ca, în perioada imediat următoare, să fie demarată și licitația publică în acest sens și la creșa care va avea locația la intersecția străzilor Grigore Alexandrescu cu Strada Chișinăului. Este vorba de o sumă totală de 6.038.000 lei, din care suma de 2.554.000 lei este valoare eligibilă.
Primarul Brăilei a mai precizat că diferența de 3.484.000 lei va fi acoperită din bugetul local, deoarece programul cu finanțare europeană nu acoperă dotarea creșei cu lucrurile necesare desfășurării activității acestei instituții și ca urmare, toată dotarea necesară va fi acoperită din fondurile Primăriei Municipiului Brăila.
Așteptăm să vină de la minister și contractele de finanțare pentru Independenței, Baldovinești și Radu Negru, Parc Monument, Șoseaua Grigore Alexandrescu care au fost depuse de destul de mult timp. În momentul în care vor mai fi noutăți, pe zona aceasta, o să vi le comunicăm, a mai adăugat primarul Viorel Marian Dragomir.
Mai sunt și alte programe care urmează să fie semnate cât de curând, dar o să vi le spun la momentul potrivit, a promis edilul Brăilei la ultima sa întâlnire cu jurnaliștii din presa locala și națională.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s