Nu sunt suspiciuni de infecție cu coronavirus la niciunul dintre cei 4 brăileni întorși din China!

 

Virus

Trei persoane din localitatea Chiscani și una din Municipiul Brăila s-au întors zilele acestea din China, fără să fie oprite la aeroport sau ca vreo instituție să îi aibă în atenție, în sensul în care cei 4 brăileni veneau dintr-o zonă unde infecția cu coronavirus face ravagii în rândul populației.
Din proprie inițiativă, cei 4 brăileni s-au prezentat la spital, de unde în urma investigațiilor efectuate, au fost trimiși acasă în carantină, aceștia neprezentând, la momentul respectiv, suspiciuni de boală.
Deoarece 3 dintre aceste persoane locuiesc în Comuna Chiscani, reprezentanții Primăriei Chiscani asigură locuitorii comunei, în mediul virtual, că cele trei persoane sunt perfect sănătoase și că ele continuă să fie ținute sub observație medicală: „Aducem la cunoștință cetățenilor comunei Chiscani că cei 3 cetățeni ai comunei întorși recent din China au fost investigați, sunt perfect sănătoși și nu prezintă simptome ale coronavirusului, au fost luați în evidență și sunt în carantină la domiciliu pentru 2 săptămâni, timp în care vor fi ținuți sub observație.
Facem apel la calm în rândul tuturor cetăţenilor cu privire la coronavirus întrucât nu sunt suspiciuni la niciunul din cei 3!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s