Triplă lansare de carte la Muzeul Brăilei „Carol I”

lansare de carte „Amintiri brăilene (2013); „Destine învolburate (2019); „Iubirea, simbol al fericirii (2019), autor Petre Stroe

Autorul Petre Stroe va lansa la Muzeul Brăilei Carol I, cărțile „Amintiri brăilene” (2013), „Destine învolburate” (2019), „Iubirea, simbol al fericirii” (2019) , cărți apărute la Editura „Lucas” din Brăila.
Lansarea de carți va avea loc vineri, 7 februarie 2020, la ora 16:00, la Muzeul Brăilei „Carol I” – Secția Etnografie (strada Polonă, nr. 14).
Activitatea face parte din cadrul proiectului „Întâlnirile interculturale de la Etnografie”, proiect inițiat de Secția Etnografie și realizat în parteneriat cu publicaţia „Brăila Chirei”, respectiv cu Armanda Filipine, jurnalist.
„Tentația moralizatoare este motivată de faptul că autorul nu caută și nu așteaptă consacrare literară; scopul său este realizarea unei imagini complexe, extinse, evocatoare, a locului în care a trăit și trăiește – Brăila – și a timpului care a însemnat pentru el copilăria, tinerețea, maturitatea” (Ana Maria Vicol, Cuvânt înainte la volumul „Amintiri brăilene”).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s