Brăila va avea în curând doi subprefecți!

Prefectură

Brăila va avea în curând doi subprefecți! De acest lucru ne informează președintele PNL Brăila dl. Alexandru Dănăilă: „Odată cu intrarea în vigoare a Codului Administrativ s-a înființat și al doilea post de subprefect la Brăila, așa cum s-a întâmplat în toată țara. Toate judetele au acum doi subprefecți.”
Liderul liberalilor brăileni este de părere că unul dintre subprefecții de la Brăila va fi recomandat de ALDE și unul de PNL: alexandru-danaila„Având în vedere că PNL beneficiază de sprijinul altor partide în Parlament pentru a asigura majoritatea necesară susținerii acestui Guvern, așa cum s-a întâmplat și în alte județe, și partidele care sprijină Guvernul au primit posibilitatea de a recomanda persoane care să reprezinte guvernul la nivelul funcției de prefect sau de subprefect. La Brăila, vor fi două posturi. Probabil că unul dintre ele va fi ocupat de o persoană recomandată de cei de la ALDE și o persoană va fi recomandată de PNL.”
Întrebat dacă există deja o recomandare facută de PNL Brăila pentru funcția de subprefect, dl. Alexandru Dănăilă a subliniat faptul că: „Nu am făcut nicio recomandare până acum. Bineînțeles că noi vom face mai multe recomandări, iar în funcție de CV-ul fiecărei persoane, de posibilitatea de a îndeplini această funcție și toate atribuțiile pe care le are această funcție, Primul Ministru Ludovic Orban va hotărâ care vor fi persoanele ce vor ocupa aceste funcții. Probabil că în perioada imediat următoare se va definitiva și lista cu aceste persoane.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s