„NU MAI DISTRUGEȚI PARCURILE DE JOACĂ!”

NU MAI DISTRUGEȚI PARCURILE DE JOACĂ

„NU MAI DISTRUGEȚI PARCURILE DE JOACĂ!”, este apelul primarului Municipiului Braila, dl. Viorel Marian Dragomir, făcut duminică, 26 ianuarie 2020, în mediul virtual.
Acest apel vine după ce, potrivit precizărilor edilului, „o patrulă din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale a constatat că unul dintre ansamblurile de joacă din parcul pentru copii ”Pinocchio” – situat în curtea interioară a blocului N, de pe Calea Călărașilor nr. 256 – era parțial distrus, prezentând urme clare de vandalizare”. Acest fapt, susține primarul, s-a petrecut în seara zilei de 23 ianuarie 2020.
Primarul a mai precizat că datorită faptului că anul acesta au fost montate camere de filmat în locurile de joacă din oraș, a fost posibilă depistarea persoanelor care au săvârșit această faptă: „În urma verificărilor efectuate și cu ajutorul imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere din părculețul de joacă pentru copii, polițiștii locali i-au indentificat pe autorii distrugerii. Cei trei tineri, locuiesc în zonă și în jurul orei 20.30, așa cum se vede în imaginile de pe camerele din părculeț, au început să lovească cu picioarele și să tragă de parțile componente ale ansamblului de joacă. Au fost identificați și predați echipajelor de poliție din cadrul IPJ Brăila, în vederea continuării cercetărilor și întocmirii dosarului penal.”
Ca urmare, primarul a adresat și un apel celor care ar avea în intenție să săvârșească în viitor o astfel de faptă: „Stimați indivizi cu tupeu care aveți în plan distrugerile, mergeți la sală dacă aveți energie pentru că montarea camerelor de supraveghere va continua în Brăila și este păcat să aveți cazier sau să plătiți distrugerile. Cu acei bani voi vă puteți distra frumos în loc să plătiți avocați și bunurile vandalizate!”
De reținut că, potrivit precizărilor primarului municipiului, la nivelul orașului Brăila există la ora actuală 358 de camere de filmat, amplasate în 74 de locații.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s