Cod galben! Joi, intensificări ale vântului în Muntenia și Dobrogea!

cuplu, vant, umbrela

În Muntenia, în intervalul 20 și 26 ianuarie 2020, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, media temperaturilor maxime va oscila între 4 și 11 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -5 și -2 grade. În următoarele zile, acestea nu se vor modifica semnificativ, dar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată după data de 28 februarie 2020.
Joi, 23 ianuarie 2020, se vor semnala în nord-estul Munteniei și în Dobrogea, intensificări ale vântului, rafalele se estimeaza a depăși 55-65 km/h. Ca urmare, se recomandă cetățenilor, în cazul manifestării vântului puternic, să întrerupă orice activitate în aer liber, iar parcarea autoturismelor să se realizeze în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și App Store, precum și pe platforma www.fiipregatit.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s